FOTO KLA Osmijeh iz Donje Dubrave održao 19. godišnji skup

Ove godine KLA Osmijeh Donja Dubrava obilježava 20. rođendan, a u tom sklopu je prije nekog vremena u klupskim prostorijama NK Dubravčan održana redovna 19. izvještajna godišnja skupština.

Osim članova kluba, skupu su prisustvovali i predstavnici osam srodnih klubova Međimurja i sjeverozapadne Hrvatske te predstavnici jednog slovenskog kluba.

U uvodnom dijelu su skupštinu kraćim kulturnim programom pozdravili najmlađi, mahom unuci apstinenata, a potom su podnijeta potrebna klupska izvješća.

U svečarskom dijelu skupštine podijeljene su apstinencijske diplome koje su primili Andrijana Gudlin-Miščin za godinu apstinencije, Milivoj Vugrinčić je diplomom nagrađen glede dvogodišnje apstinencije, a Viktor Horvat i Ivan Lovrek za pet godina ne pijenja alkohola.

Za 15-godišnju apstinenciju diplomu je primio Miljenko Hajdinjak, dok je istom nagrađen Valent Loparić glede 25. godišnjice ne pijenja alkohola.

Posebna zahvala je dodijeljena klupskom terapeutu Ivanu Dolencu, dr. med. koji od samog osnutka u klubu provodi obiteljsku terapiju.

Iz kluba svima zahvaljuju na dosadašnjoj potpori, a posebne riječi zahvale za financijsku potporu upućene su Općini Donja Dubrava, a njenom načelniku Marijanu Vargi za verbalnu potporu.

Riječi ohrabrenja članstvu je pružio mjesni župnik vlč. Mirko Pilaj te Diana Uvodić-Đurić, dr. med. iz ZZJZ MŽ i Saveza klubova liječenih alkoholičara i drugih ovisnosti MŽ te KLA Prelog, pa se i njima članstvo zahvaljuje.

Po održanom službenom dijelu okupljeni su se još dugo zadržali uz bogatu trpezu krcatu bezalkoholnim pićima, a mogla se je čuti i pjesma iskrena i istinska koja je dokaz kako se u društvu može pjevati i bez ‘dodatka’ alkohola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije