U srijedu koncert pomoći za daljnje školovanje balerine Tine Hatlak

U srijedu koncert pomoći za daljnje školovanje balerine Tine Hatlak

Lijepo je vidjeti kad obitelj, prijatelji, rodbina drže zajedno i pomažu jedni drugima kako u dobrim, tako i u teškim trenucima.

Tako su svi zajedno odlučili pomoći međimurskoj balerini Tini Hatlak o kojoj smo već u nekoliko navrata pisali, a kojoj je potrebna financijska podrška kako bi se zaškolala na najprestižnijoj akademiji na svijetu.

U srijedu, 30. studenog se u Centru za kulturu Čakovec održava humanitarni koncert za moju sestru Tinu koji organiziraju plesne skupine iz Čakovca – poslala nam je sestra Tea Hatlak kako bi pomogli u medijskoj promociji i uputila ovim putem apel svima da dođu i podrže ovu plemenitu akciju pomoći.

Dakako, bitne ste upravo Vi, jer “kad se mnogo malih složi, tad se snaga sto put množi”. Trgnite se iz naslonjača, dođite i pomozite!

Srijeda, 30.11. u 19 sati, CZK Čakovec: Koncert plesnih skupina Grada Čakovca za balerinu Tinu Hatlak

U srijedu, 30. studenog u 19 sati u Centru za kulturu Čakovec Studio suvremenog plesa Teuta, Osnovna baletna škola  Umjetničke škole Miroslava Magdalenića Čakovec, Plesni studio Vivona, Čakovečke mažoretkinje te Plesni centar Livi organiziraju koncert plesnih skupina Grada Čakovca kako bi se pomoglo u školovanju mlade međimurske balerine Tine Hatlak.

Sve plesne skupine stale su zajedno, a na Vama je da dođete u Centar za kulturu Čakovec u srijedu, 30. studenog u 19 sati te kupnjom ulaznice od 25 kuna vidite mlade plesače iz naših krajeva te pomognemo svi zajedno u daljnjem školovanju balerine Tine Hatlak u Rusiji.

>>> Balerina skupila dovoljno novca za samo jedno polugodište

>>> Mlada balerina skupila tek polovicu potrebnog novca

Cijena jedne godine iznosi čak 15 tisuća eura

Ove je godine maturirala i upisala Učiteljski fakultet, a u lipnju je položila i diplomski ispit iz klasičnog baleta u zagrebačkom HNK-u Zagreb i dobila status plesača klasičnog baleta. Kad je doznala da je prošla na audiciji na svjetski poznatoj akademiji u Rusiji, shvatila je da neće imati dovoljno novca jer cijena jedne godine iznosi čak 15.000 eura. Za sad je Tina skupila dovoljno novca tek za jedno polugodište.

Ukoliko želite pomoći i uplatiti koliko možete prije, navodimo podatke:


Tina Hatlak

Vatroslava Lisinskog 29, Čakovec

ŽR: 2392007-3100374639 MBČ

Mob. 099/407 3894, 098/811 477

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije