Jerko Fabić iz Donje Dubrave četvrti na Darfestu

Mladi pjevač Jerko Fabić iz Donje Dubrave sudjelovao je na ovogodišnjem festivalu Darfest u Daruvaru gdje mu je za jedan bod izmakla treća nagrada stručnog žirija. Bila je ovo druga godina zaredom da je Jerko odabran među 24 izvođača koji su nastupili u finalnoj večeri.

On se na Darfestu predstavio s novom pjesmom naziva Završna riječ za koju je glazbu i aranžman napravio Petar Brkljačić, a tekst potpisuju Tamara Cvetinović i Petar Brkljačić. Gošća večeri i članica žirija bila je pjevačica Maja Blagdan koja je Jerku uputila riječi pohvale za njegov nastup.

Na kraju je itekako bio zadovoljan četvrtim mjestom. – Presretan sam što je moja pjesma ponovno izabrana među dvadeset i četiri najbolje skladbe i nimalo mi nije žao što ni ove godine nisam osvojio ni jednu nagradu.

Sad sam opet bogatiji za jedno iskustvo. U jakoj konkurenciji, pobijedili su najbolji i od srca im čestitam! Želio bih se zahvaliti svima koji me bodre od samih početaka pjevačke karijere, poručio je Jerko pred kojim je zasigurno dobra pjevačka karijera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije