Učenici pozvani na županijsku razinu natjecanja “Infokup 2013.”

Na školskoj razini natjecanja iz informatike “Infokup 2013.” sudjelovalo je 160 učenika iz 23 međimurske osnovne škole. Učenici su se natjecali u četiri različite kategorije: Osnove informatike, Algoritmi Logo, Algoritmi Basic/C/C++/Pascal i Razvoj softvera, a prema dobnim skupinama.

Učenici su ostvarili zavidan uspjeh, a posebno raduje što je čak dvanaestero učenika ostvarilo 100% bodova u svojim kategorijama i dobnim skupinama. Ovakav rezultat daje nadu da će i ove godine na državnom natjecanju učenici iz Međimurske županije biti među najbrojnijim i najuspješnijim natjecateljima.

Na sjednici Županijskog povjerenstva za provedbu natjecanja “Infokup 2013.” u osnovnim školama u Međimurskoj županiji koja je održana 28. siječnja u I. osnovnoj školi Čakovec, donijeta je odluka o pozivanju 71 učenika na županijsku razinu natjecanja, a koja će se održati 21. veljače u Tehničkoj školi Čakovec.

Rezultati i sve informacije o natjecanju dostupni su na službenom portalu natjecanja www.infokup.hr, a popis učenika pozvanih na županijsku razinu pogledajte klikom ovdje.

Županijsko povjerenstvo za provedbu natjecanja “Infokup 2013.” čine članovi: Marina Držanić, Nenad Hajdinjak, Damir Kovačić, Milena Maračić, Iva Mihalic, Silvija Micek, Vesna Mikulić, Iva Naranđa, Tanja Oreški, Goran Plaftak, Dario Šincek, Josip Šipek i Ivana Ružić, predsjednica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije