Održana godišnja skupština KUD-a Sv. Jeronim Štrigova

U subotu 2. veljače održana je godišnja skupština KUD-a Sv. Jeronim iz Štrigove. Predsjednik Kulturno umjetničkog društva Matej Ščavničar iznio je izvješća o radu u protekloj godini te istaknuo zavidan broj nastupa koje su odradili članovi društva.

Sve su sekcije marljivo radile te se predstavljale na brojnim festivalima, smotrama i koncertima u svojoj općini, a i izvan nje. Osvrnuvši se na financijsko stanje, naglasio je kako je i s malo novčanih sredstava moguće odraditi mnoge projekte, ako postoji dobar plan, jasan cilj i naravno, zanimanje za određeni projekt.

Plan za 2013. godinu je vrlo ambiciozan, kako je izjavio i sam Ščavničar, ali KUD-ovci se ne boje izazova i spremno kreću u ostvarenje zamišljenoga. Predstavljena je i nova web stranica KUD-a  koja je osmišljena s ciljem lakšeg pristupa informacijama o umjetničkom društvu te događajima vezanim uz KUD.

Skupštini se obratio i načelnik Općine Stanislav Rebernik koji je pohvalio vodstvo i rad društva koje svakim nastupom promovira Općinu i štrigovsko kulturno nasljeđe i baštinu. Na samom kraju skupa, predsjednik Ščavničar je zahvalio voditeljima svih sekcija koji ne štede ni svoje slobodno vrijeme ni trud kako bi pripremili članove na mnogobrojne nastupe.

Zahvalio je i svim KUD-ovcima koji marljivo dolaze na probe i pohvalio njihovo zalaganje i predani rad u društvu. – Hvala vam što se žrtvujete kako bi naš KUD sjao ovim sjajem. Hvala vam što Štrigovu činite poznatom u umjetničkim krugovima lijepe naše, ponosno je završio predsjednik Ščavničar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije