Studentski centar Varaždin financira programe za studente

Na internet stranicama Studentskog centra Varaždin 4. veljače objavljen je poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru za 2013. godinu.

Tijekom 2012. godine Studentski centar Varaždin za potrebe kolturnih, sportskih i zabavnih potreba studenata koji studiraju u Čakovcu izdvojio je 9.305,00 kn.

Od toga Studentskom zboru Međimurskog veleučilišta za organizaciju Studentskog party programa 2.500,00 kn, za zadovoljenje kulturnih potreba u vidu sufinanciranja cijene ulaznica za kazališne i koncertne predstave Centru za kulturu Čakovec 2.655,00 kn te za zadovoljavanje sportskih potreba i rekreacije GP Ekom Čakovec za sufinancijranje cijena ulaznica za bazene i fitnes klub 4.150,00 kn.

Ovim putem Studentski centar Varaždin poziva fizičke osobe (redoviti studenti) i pravne osobe (studentske udruge, te udruge, ustanove i poduzeća iz područja kulture i sporta) koji studiraju ili djeluju u Čakovcu na dostavu zahtjeva i prijedloga projektnih aktivnosti koje će razmotriti povjerenstvo te sukladno financijskim mogućnostima dati podršku pojedinom prijedlogu.

Poziv, sastav povjerenstva te dosad odobrena sredstva za pojedine projekte objavljeni su na stranicama Studentskog centra Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije