Foi Core ponovno spaja poduzeća i studente!

AIESEC Varaždin ove godine po sedmi puta organizira natjecanje FOI CORE koje će se održati u travnju 2013. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

FOI CORE predstavlja projekt kojim se na neformalan način poslovni sektor uvodi u sustav obrazovanja. Suradnjom poduzeća, profesora i studenata stvara se okruženje za razvoj inovativnih i kvalitetnih rješenja koja će osvježiti i modernizirati poslovanje poduzeća. Poduzeća imaju priliku uspostaviti bolju komunikaciju sa studentima organiziranjem  interaktivnih IT radionica i natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva aktualnih poslovnih problema. Kroz projekt studenti imaju priliku prezentirati svoja znanja, vještine i kreativnost nadopunjujući svoje praktično obrazovanje.

Prednosti projekta su jačanje ugleda poduzeća kao poželjnog i respektabilnog poslodavca među studentima, prezentacija programa i načina poslovanja, promoviranje mogućnosti razvoja karijera te prikupljanje kreativnih i inovativnih rješenja za aktualne probleme.


Prijave studenata na FOI CORE traju do 10.3. , a sve potrebne informacije mogu se naći na Facebook stranici 
http://www.facebook.com/FoiCore2013.

Podsjetimo, AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu koja djeluje u preko 110 zemalja i surađuje sa preko 2300 sveučilišta. AIESEC-ova globalna platforma godinama povezuje i potiče volontersku i profesionalnu praksu među 72000 svojih članova te u njima potiče pronalaženje vlastitih poslovnih talenata. AIESEC ne djeluje samo globalno. Lokalni AIESEC odbori rade unutar svojih mjesta (sredina) potičući stvaranje ugodnijih i sretnijih sredina za život.

AIESEC u Hrvatskoj djeluje od 1953. godine sa svojih 5 lokalnih odbora (Osijek, Zagreb, Rijeka, Split, Varaždin). Lokalni odbor AIESEC Varaždin djeluje od 1979. godine, te kroz svoju povijest djeluje kao važna jedinica AIESEC-a Hrvatske.

Lokalni odbor AIESEC Varaždin potiče i organizira brojne učeničke i studentske projektečime poziva na suradnju i razvitak ne samo svojih članova već i svih studenata lokalne zajednice.Neki od važnijih projekata AIESEC-a Varaždin su: YEC (Young Entrepreneurs in Croatia),Youth to Bussines, Global Village i FOI CORE.

Studenti se mogu prijaviti za sudjelovanje na FOI CORE-u preko sljedećeg linka:
http://smarturl.it/prijava. Više informacija o AIESEC-u možete pronaći na sljedećem linku: http://smarturl.it/AIESEC.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije