Vijesti / Društvo
Društvo

OŠ Hodošan domaćin natjecanja mladeži Crvenog križa

U subotu 16. ožujka s početkom u 10 sati u Osnovnoj školi Hodošan održava se 9. Natjecanje mladeži Crvenog križa za osnovne i srednje škole. Organizacijski zahtjevno natjecanje već od 9 sati okuplja 13 ekipa iz osnovnih i 5 ekipa iz srednjih škola Međimurja.


Sudionici natjecanja pišu test kojim se provjerava znanje o Međunarodnom pokretu Crvenoga križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, a nakon toga praktičnim vježbama provjerava se njihovo znanje o pružanju prve pomoći. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Proglašenje pobjednika, podjela pehara i jedinstvenog Biltena natjecanja te druženje sudionika i gostiju bit će nakon 14,30 sati u Restoranu "Zelengaj" na graničnom prijelazu Goričan. Pobjedničke ekipe u kategorijama pomladak i mladež škola bit će sudionice 5. regionalnog natjecanja u nekoj od škola Krapinsko-zagorske županije, 13. travnja 2012. godine.


Na dosadašnjim regionalnim natjecanjima u Varaždinu, Krapini, Donjem Kraljevcu i Lepoglavi međimurske škole uvijek osvajaju medalje (spomenimo prva mjesta ekipa iz Male Subotice, Domašinca i Hodošana te već tradicionalna druga mjesta  Gimnazije Čakovec).


Osnovna škola Hodošan potpuno je, osmi puta za redom, spremna na taj izazovni poduhvat koji okuplja najmanje 250 sudionika.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!