Nedjelja: Kliknite i saznajte što vas danas očekuje na Porcijunkulovom!

Stigli smo i do posljednjeg dana 49. izdanja najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju – Porcijunkulovo 2013. koja je ove godine svojim programom oduševila rekordan broj posjetitelja. Uz standardne radionice, igraonice i predstave za najmlađe u Perivoju Zrinski, nedjeljni program započinje Međunarodnim streličarskim turnirom za viteza grada Čakovca. Turnir započinje u 8 sati.

Također u Perivoju Zrinski od 14 sati međimurski kuhari kuhat će veliku Međimursku juhu.  Na pozornici Trg od 19 sati započinje glazbeni program uz nastup grupe 4 US i veliki koncert Klape Kampanel.  Na pozornici Tomislav od 20 do 02 sata možete uživati u programu Zlatni hitovi – legende pjevaju gdje će posljednjeg dana pjevati Vladimir Kočiš Zec uz glazbenu pratnju grupe Noćna Smjena. 

Očekuje vas i glazbeno zabavni program u organizaciji čakovečkih ugostitelja: Arcus, Casa Latina, Millenimu, Paladin, Podroom, SOHO, Zrinski i ugostitelji pod šatorom. Pripremljene su edukativne radionice starih zanata u terminu od 10 do 12 i od 17 do 19 sati, prezentacija streličarstva u vremenu od 10 do 14 i 18 do 24 sata, degustacija međimurskih vina u zgradi Scheier te nastupi međimurskih kudova i pjevačkih zborova.

Ulaz na sve programe je besplatan. Više o programu saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije