CUGFEST stiže i na željeznički kolodvor u Čakovcu

U povodu nadolazećih blagdana HŽ Infrastruktura, HŽ Putnički prijevoz, Outlet knjižara i Udruga Fraktal pokrenuli su i organizirali novu manifestaciju pod nazivom CUGFEST, koja uključuje osam gradova u pet županija i to Zagreb 2. – 20.12.2013., Varaždin 3. – 4.12., Čakovec  5. – 6.12., Zaprešić 9.12., Vrbovec 10.12., Krapina 11. – 12.12., Zabok 13. – 14.12. i Bjelovar 16. – 17.12.

CUGFEST stiže i u grad Čakovec te vas pozivaju na svečano otvorenje 5. prosinca u 11 sati na željezničkom kolodvoru. CUGFEST je osmišljen u svrhu promocije kulture te oplemenjivanja prostora hrvatskih željezničkih kolodvora.

Prigodom otvorenja u Čakovcu glasnogovornik Cufesta reći će nekoliko riječi o projektu, polaznici dramskog studija kazališta “Točka na i” izvesti će “Zamrznute slike” u trajanju od desetak minuta. Predstavit će vam izložbu tradicijskog nakita koju im je za ovu prigodu posudila autorica dr. Lucija Franjić Novak iz NS Dubrave, izložbu zdrave hrane i domaćih proizvoda,prodajnu izložbu knjiga i multimedije te akciju Bookcrossinga. Također, očekuje vas predstava – Čehovljevu jednočinku – “O štetnosti duhana”, u izvedbi Luke Barešića, akademskog glumca.

U sklopu manifestacije posjetitelji će moći uživati u bogatome programu koji će obuhvatiti kazališne predstave, folklorne nastupe, izložbu tradicijskog nakita, radionice, akciju “Provedi dan s đakom putnikom”, prikupljanje knjiga za Bookcrossing te prodajnu izložbu knjiga, multimedije, zdrave hrane i domaćih proizvoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije