Zna se: Eurojackpot od 131 milijun kuna ide u ženske ruke

Eurojackpot u iznosu od 131 milijuna kuna osvojila je ženska osoba iz Zagreba. Još se uvijek nije javila Hrvatskoj lutriji, ali pošto je dobitni listić uplatila online, javili su joj se iz Lutrije i čekaju njen odgovor, rečeno je danas na press konferenciji Hrvatske lutrije.

Tijekom ovog tjedna će novac od uplata iz svih 14 zemalja koje sudjeluju u Eurojackputu sjest na račun Hrvatske lutrije u eurima, a onda ga oni moraju isplatiti u nacionalnoj valuti nakon što plate porez. Dobitnici će tako ostati 105 milijun kuna koji će joj se automatski prebaciti na račun kojeg Hrvatska lutrija ima u bazi jer je dobitnica uplatila listić na internetu.

Sretnica je prvi put uplatila online loto i to jednu kombinaciju za 15 kuna dvije minute prije isteka roka za uplatu. Vjerojatnost za ovaj dobitak je 1: 59,3 milijuna. Dosad je ukupno osvojeno 13 eurojackpotova u Europi, od toga 6 u Njemačkoj, dva u Finskoj, 1 u Danskoj, Norveškoj, Sloveniji i Italiji i sada u Hrvatskoj. Svaki vikend u Hrvatskoj 100.000 Hrvata igra EuroJackpot koji se u RH igra od 1.2.2013. Iz Lutrije je čestitaju i pozivaju da se javi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije