Udruga žena Pretetinec organizira Dječju biciklijadu

Udruga žena Pretetinec organizira Dječju biciklijadu Pretetinec 2014., koja će se održati u subotu, 26. srpnja 2014. godine s početkom u 18 sati na asfaltiranom igralištu u Hrašćici (pored Društvenog doma u Pretetincu).

Na biciklijadi mogu sudjelovati sva djeca do 12 godina koja na natjecanje dođu svojim biciklima i u pratnji roditelja. Obavezno je nošenje kacige! Natjecanje se provodi u nekoliko kategorija: dečki/ cure, na 2 ili više kotača, s preprekama ili bez njih. Uz vožnju biciklima, organizirat će se i zabavna vožnja mama s bebama do 2 godine u kolicima ili trokolicama na stazi s preprekama.

Za sve natjecatelje osigurana je okrjepa te priznanja za sudjelovanje, a najbolji će osvojiti i medalje. U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa za iduću subotu. Kotizacija po djetetu iznosi simboličnih 10 kuna, a prijave se vrše od 17 do 17:30 sati.

Sve dodatne informacije, kao i prijave možete obaviti putem telefona na 098 552 980 (Dijana) ili 091 362 4674 (Lidija) te Facebook profila Udruga žena Pretetinec ili putem emaila: udrugazenapretetinec@yahoo.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije