Školarci izrađivali zidne satove na kreativnoj radionici

>> Školarci izrađivali zidne satove na kreativnoj radionici

Proteklog petka (12. rujna) Drvni centar Filo pretvorio se u kreativnu radionicu. Mali su osnovnoškolci u mentorstvu Vlatke Petković i Melite Jambrović samostalno ukrašavali različite šablone koje su nakon transformacije postali pravi zidni satovi.


Od šablone slonića, drveta, cvjetića i oblaka, pa do autića djeca su svoju kreativnost izrazila bojanjem i salvetnom tehnikom. Mališani su slijedili upute dobivene od voditeljica radionice i pri tome zadržali punu samostalnost u svojoj kreativnosti.

Nakon što su obojili sat i primijenili salvetnu tehniku, samostalno su izradili brojeve na satu (a oni malo manji dobili su pomoć).


Kad su završili s brojevima, zajedničkim su snagama postavljeni mehanizmi koji omogućavaju nesmetano funkcioniranje sata. Nakon završetka radionice, satovi su ostali u njihovom vlasništvu kao trajna uspomena zabavnog i kreativnog druženja.

Ovo je bila prva radionica organizirana u suradnji Drvnog centra Filo s Udrugom Kreativaca Međimurja.

S obzirom na pozitivne reakcije i velik interes radionice će se i dalje odvijati. Pratite www.filo.hr i na Facebook stranici i na vrijeme saznajte termin sljedeće radionice.

Slike s radionice pogledajte u galeriji fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije