VIDEO: “Putnici” za singl “Da se zaljubiš u mene” snimili spot

Grupa Putnici je mladi, ali iskusan, peteročlani, glazbeni sastav iz Varaždina koji na sceni djeluje već osam godina. Dragocjeno iskustvo stekli su svirajući u mnogobrojnim prigodama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Raznolik repertoar od domaćih i stranih pop/rock pa i folk hitova, turbofolka, zabavnih evergreena, klapskog i tamburaškog zvuka do narodnih i starogradskih pjesama omogućuje im da uspješno namire i najzahtjevnije glazbene ukuse. Profesionalnost u poslu, vrhunska oprema, uvijek svježi program s aktualnim hitovima odlike su koje najbolje opisuju dobru zabavu u njihovom društvu.

Početkom 2014. godine došli su do ideje da snime vlastitu pjesmu. Faruk Buljubašić-Fayo (autor, tekstopisac mnogih hrvatskih hitova), je zaslužan da njihova pjesma danas tako dobro zvuči. Nakon što su izabrali tekst od poznatog autora, “zasukali” su rukave i krenuli u studio Branimira Mihaljevića (poznati hrvatski aranžer, glazbeni producent).

U roku mjesec dana pjesma je snimljena te je uz nju napravljen i video spot, za koji je zaslužna ekipa video i foto studia Marlon – Varaždin, pod redateljskom palicom F.B.Fayo/M. Seretinek. “Da zaljubiš se u mene” pjesma je zarazne melodije, karakterističnog pop/rock prizvuka te pjesma koju će “pjevušiti” mlađe i starije generacije.

Članovi grupe Putnici su Aleks Težak – glavni vocal, frontman grupe, Nikola Cvek – bass gitara, prateći vocal, Luka Vitković – električna gitara, prateći vocal Marko Švetak – bubnjevi, prateći vocal Marino Bolčević – klavijature, prateći vocal. Svakako poslušajte njihov prvijenac!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije