FOTO: Predstavljena knjiga “Kod fotografske slike”

>> FOTO: Predstavljena knjiga “Kod fotografske slike”
>> FOTO: Predstavljena knjiga “Kod fotografske slike”

U Knjižnici “Nikola Zrinski” u Čakovcu je 9. prosinca 2014. godine u 19 sati bila održana promocija knjige “Kod fotografske slike” autora Davora Žerjava. To je drugi naslov iz knjižnoga niza “Edukativna biblioteka Fotokluba Čakovec”, a na promociji je prisustvovao znatan broj poklonika i zaljubljenika u fotografiju i fotografiranje.

Ispred nakladnika prisutne je pozdravio predsjednik Fotokluba Čakovec g. Davor Dolenčić, a zatim su knjigu predstavili autor i recenzenti, renomirani zagrebački fotograf i autor također dviju knjiga (“Jarun” i “Noćnik”) Max Juhasz te uvaženi likovni pedagog iz Zagreba i autor knjige “Camera obscura”, prof. Ivica Kiš.

Prof. Ivica Kiš je također održao i kratko predavanje o kameri opskuri (pramajci svih fotografskih, kino, televizijskih, video, digitalnih i inih kamera) te je spomenutom kamerom (izrađenom od stare limene kutije Frankove kave)snimio promociju knjige uz ekspoziciju od oko 90 minuta.

Knjiga “Kod fotografske slike” ima 178 stranica, kroz autorske fotografije predstavljeno je 19 članova Fotokluba Čakovec, tiskana je u tiražu od 500 primjeraka, a može se kupiti u Fotoklubu Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije