FOTO: Glazbena škola Suita pripremila Božićnu produkciju

>> FOTO: Glazbena škola Suita pripremila Božićnu produkciju
>> FOTO: Glazbena škola Suita pripremila Božićnu produkciju

Polaznici i zaposlenici glazbene škole “Suita” iz Nedelišća, organizirali su tradicionalnu božićnu produkciju i pjesmom i glazbom podijelili radost Božića.

Svečana božićna produkcija polaznika “Suite”, povodom božićnih blagdana i početka zimskih praznika bila je otvorena za javnost odnosno za sve polaznike, predavače i roditelje.

Polaznici su redom izvodili obrade pjesama, stranih, Božićnih i nekoliko domaćih glazbenih hitova.

Na kraju svečane produkcije, voditelj Dean Mošmondor, pozdravio je sve prisutne uz kratki osvrt na dosadašnji rad i zaželio svima Sretan Božić, a polaznicima da se dobro odmore na zimskim praznicima tako da orni dočekaju početak nastave u idućoj 2015. godini.

Suita nastavlja svoj rad i u novoj godini a primarni cilj je da uz učenje sviranja ne nekom od glazbenih instrumenata omogući polaznicima stjecanje i drugih važnih glazbenih znanja, vještina i navika, omogućujući tako cjelovit glazbeni razvitak. U svom programu “Suita” d.o.o. nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, i solo pjevanje.

Predavači su renomirani profesori koji osim u “Suiti” predaju u drugim glazbenim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije