Prikupljeno 6.560 kuna za Odjel pedijatrije ŽB Čakovec

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri, LIFE CLASS Terme Sveti Martin i Međimurska županija zajednički su organizirali i sproveli humanitarni koncert s kojeg je sav prihod namijenjen Odjelu dječje pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, za kupnju monitora.

Na koncertu su nastupili Zbor Josip Štolcer Slavenski i Županijski tamburaški orkestar Stjepan Bujan-Stipić. Zborom i orkestrom su ravnali profesorica Senka Bašek Šamec i profesor Boris Novak. Cijena ulaznice iznosila 40 kuna po osobi, a u prodaji je bilo 500 ulaznica. Prodane su 164 ulaznice te je od koncerta prikupljeno 6.560 kuna.

Na sam dan koncerta prikupljeni su dragovoljni prilozi u iznosu od 465 kuna, a prilozima su se priključili, Grad Mursko Središće s 1.000 kuna i poduzeće Murs Ekom iz Murskog Središća s 200 kuna. Tako je prikupljeno 8.165 kuna koje su uplaćene na poseban račun, otvoren za kupnju uređaja, za što je potrebno prikupiti ukupno 40.000 kuna.

U gledalištu Hotela Golfer bili su i svetomartinski općinski načelnik Franjo Makovec i Matija Posavec, međimurski župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije