Osmisli slogan za Jailhouse i osvoji putovanje – evo kako

Iako nas šesto izdanje Jailhouse festivala u Lepoglavi čeka tek za 6 mjeseci, sadržaj i program pripremaju se punom parom. Organizatori su trenutno u potrazi za službenim sloganom festivala.

S ciljem da dobi što kvalitetnije rješenje Nezavisna udruga mladih je, u suradnji s putničkom agencijom Centrum travel, pripremila nagradu za pobjednike. Vlasnik pobjedničkog slogana tako će osvojiti jednodnevno putovanje za dvije osobe u Minimundus u Austriji.

Putovanje je predviđeno za 1. svibnja, a uključuje posjet Minimundusu (parku minijatura poznatih svjetskih građevina), Klagenfurtu (prikladno i za shopping) i alpskom jezeru Wörthersee. Nezavisna udruga mladih i Centrum travel pokrivaju tako troškove prijevoza iz Ludbrega, Varaždina ili Čakovca, pratitelja tijekom putovanja, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i ulaznica za razgledavanje Minimundusa.

Slogan treba biti kratak, kreativan, efektan i na hrvatskom jeziku te na bilo koji način biti povezan s Jailhouse festivalom. Natječaj za predlaganje slogana traje do 4. ožujka 2015. godine, do kraja dana. Rezultati natječaja bit će objavljeni u subotu 7. ožujka.

Svoj prijedlog možete dati na Facebook stranicama Nezavisne udruge mladih i Jailhouse festivala u komentar objave o natječaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije