U Vratišincu održano vatrogasno natjecanje mladih – tko su najbolji?

U nedjelju, 17. svibnja na igralištu nogometnog kluba “NK Sokol” Vratišinec održano je drugo po redu prednatjecanje pomlatka i mladeži VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinecu organizaciji dobrovoljnog vatrogasnog društva Vratišinec. Unatoč što je prethodnih nekoliko dana padala kiša, DVD Vratišineckao domaćin uspio je uspješno organizirati staze za vježbu pa i samo natjecanje.

Na natjecanju je ukupno nastupilo 8 desetina, odnosno 80 mladih vatrogasaca podijeljenih u četiri kategorije; pomladak muški, pomladak žene, mladež muški i mladež ženski.Najbrojnija kategorija bila pomladak muški u kojoj je nastupilo ukupno 4 desetina, pomladak žene 1 desetina, mladež muški 2 desetine i 1 desetina u kategoriji mladež ženski.

U kategoriji pomladak žene prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Mursko Središće. U kategoriji pomladak muški najspretnija ekipa bila je ekipa domaćina, DVD Vratišinec. Drugomjesto zauzela je ekipa DVD-a Lapšina, dok je treće mjesto zauzela ekipa DVD-a Mursko Središće. Prvomjesto u kategoriji mladež muški osvojili su članovi vatrogasne mladeži DVD-a Vratišinecispred ekipe iz Murskog Središća. U kategoriji mladež žene prvomjesto osvojile su članice DVD-a Selnica.

Natjecanju su prisustvovali ispred Općine Vratišinec načelnik Zdravko Mlinarić, ispred VZMŽ tajnik Dragutin Trupković te ispred VZP tajnik Marko Strojko.

Zapovjednik VZP Grbavec Mihaelpozdravio je sve prisutne, pohvalio sudačku komisiju na čelu sa glavnim sucem Radovanom Zadravec na fer i odličnom suđenju te svim ekipama zaželio puno uspjeha na nadolazećom županijskom natjecanju pomlatka i mladeži VZMŽ u Sv. Martinu na Muri, kako bi što bolje predstavili VZP grada Mursko Središće i općina Selnica, Sv. Martin na Muri i Vratišinec, a i svoja matična dobrovoljna društva.

Na samom kraju valja spomenuti kako je domaćin osigurao pehare za sve ekipe, jer kako su tajnik VZMŽ i zapovjednik VZP spomenuli:“Svi prisutni natjecatelji su pobjednici”.

Rezultati natjecanja:

POMLADAK MUŠKI
1. DVD Vratišinec
2. DVD Lapšina
3. DVD Mursko Središće
4. DVD Gornji Kraljevec

POMLADAK ŽENE
1. DVD Mursko Središće

MLADEŽ MUŠKI
1. DVD Vratišinec
2. DVD Mursko Središće

MLADEŽ ŽENE
1. DVD Selnica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije