Humanitarna plesna produkcija za pomoć djeci i mladima

Humanitarna plesna produkcija “Korak po Korak za Fijolinu” održat će se 24. svibnja 2015. godine (nedjelja) u Centru za kulturu Čakovec s početkom u 16 sati.

Osim domaćih plesača publika će uživati u nastupima plesača sa Plesa sa zvijezdama, Tvoje lice zvuči poznato, Footloosa, Supertalenta i sličnih projekata. Donacija u zamjenu za kartu iznosi simboličnih 25 kuna i moći će se kupiti na mjestu produkcije u Centru za kulturu i u Plesnom studiju “Korak”.

Svaka kuna koja će biti prikupljena putem prodaje ulaznica bit će uložena u zbrinjavanje i pomoć djeci i mladima. Sudionici humanitarne plesne produkcije “Korak po Korak za Fijolinu” su: Plesni studio “Korak”, Plesni centar “Livi”, Break dance skupina “Nexus”, Plesni studio “Vivona”, Plesni klub “Plan B”, Plesni studio “Escape”, Plesni klub “Hip Hop House”, Plesni studio “Fusion” i Udruga mažoretkinja Mursko Središće.

– Pozivamo sve sugrađane da se odazovu ovom jedinstvenom događaju u našem gradu, koji okuplja veliki broj plesača i plesnih klubova iz regije i šire, kako bi zajedno pomogli onima kojima je pomoć potrebna – poručuju organizatori.

Više informacija o aktivnostima Udruge možete dobiti na njihovoj web stranici klikom ovdje. Rad Fijoline također možete pratiti putem Facebook profila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije