Koncert Lidija Bajuk na otvorenome – Terme Sveti Martin

Turistička zajednica Sveti Martin na Muri će u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin u subotu 25. srpnja s početkom u 20:30 u sklopu manifestacije Dani turizma općine Sveti Martin na Muri organizirati akustični koncert Lidije Bajuk na otvorenome.

Ako ste ljubitelj izvrsne glazbe, tradicije te odličnih glasovnih mogućnosti sigurno znate tko je Lidija Bajuk. Lidija je jedna od najeminentnijih hrvatskih pjesnikinja i kantautorica, te je jedna od vodećih ličnosti hrvatske etno glazbe.

Lidija je do sada izdala čak četiri albuma, a pored njih, napisala je i nekoliko značajnih knjiga iz područja: etnologija i narodni običaji, od kojih njeno najpoznatije djelo nosi naslov Kneja, a koristi se kao dodatna literatura na studiju etnologije.

Koncert je za sve posjetitelje besplatan, a prije samog koncerta održati će se i degustacije vina poznatih međimurskih vinara kao i Mali Međimurski plac na kojem svi posjetitelji mogu kupiti domaće međimurske proizvode, od prehrambenih do rukotvorina tradicijskih zanata.

Posjetite veliku terasu restorana Vučkovec u Termama Sveti Martin i prepustite se akustičnoj melodiji i vokalu Lidije Bajuk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije