Međimurska fešta – nagrada studentima za uspješno provedene projekte

U proteklih mjesec dana Udruga studenata Međimurja bila je aktivna i organizirala nekoliko projekata. Jedan od projekata bio je “Kam na faks?” gdje su međimurski studenti uz potporu Grada Čakovca mlađim srednjoškolcima dali željene informacije oko nastavka školovanja. Okupilo se više od 50 studenata s raznih sveučilišta. Ovaj projekt pokazao se iznimno uspješnim jer je interes srednjoškolaca bio iznad svih očekivanja.

Drugi projekt bio je “Dan otvorenih vrata” gdje je udruga imala upoznavanje s brucošima i uvertiru u novu akademsku godinu. Upoznavanje i druženje studenata održalo se u novim prostorima udruge u Zagrebu koje je međimurskim studentima ustupilo Zavičajno društvo Međimurje. Studenti su održali kratka predavanja kako bi brucošima omogućili što lakši početak njihovog akademskog obrazovanja.

Kao nagradu i zahvalu za sve studente koji su sudjelovali i pomagali u proteklim projektima, Udruga studenata Međimurja organizira već svima jako dobro poznatu Međimursku feštu.

Fešta će se održati u četvrtak, 22. listopada, s početkom od 22 sata u Clubu Roko u Zagrebu, a sve prisutne zabavljat će provjereno odličan tamburaški sastav Prava stvar. Za najbrže goste osigurano je piće dobrodošlice, a pripremljeno je i međimursko vino. Kao i do sad, Udruga je uz potporu Međimurske županije organizirala autobus iz Međimurja.

Autobus kreće na dan fešte u 21:00h ispred hotela Park, a vraća se nakon fešte u 4:30h. Za rezervaciju mjesta u autobusu i detalje javite se novoj vodičici busa Ivi Ivković. Udruga studenata Međimurja moli da se rezervacijama pristupi ozbiljno. U samom Clubu Roko organizirane su studentske cijene pića, a više o samoj fešti pogledajte na linku eventa Međimurska fešta na facebook stranicama Udruge studenata Međimurja.

Dođite i budite dio nezaboravnog partya!

https://www.facebook.com/events/498757833617433/ – link na event

https://www.facebook.com/Udruga-studenata-Me%C4%91imurja-790158881054330/ – link na stranicu udruge

https://www.facebook.com/ifka.55?fref=ts – Iva Ivković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije