FOTO: Uspostavljen promet mostom preko Mure prema Sloveniji

>> FOTO: Uspostavljen promet mostom preko Mure prema Sloveniji

Nakon što je privremeno bio zaustavljen na mostu na Muri, prema susjednoj Sloveniji, a u gradu Mursko Središće se odvijao otežano, zbog prepriječenog kamiona kojeg je na mostu ostavio nezadovoljan vozač, od 18,35 sati promet prema Sloveniji je gotovo normaliziran.

Točnije u gradu protječe bez problema, dok se na mostu odvija jednom prometnom trakom uz nadzor policije, koja koordinirano propušta vozila u oba smjera, tako da nema većih zastoja niti posebnih ograničenja za sudionike u prometu.

Do daljnjega kamion ostaje na mjestu događaja, kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima i zbog čega je tu ostavljen. Vozač koji je kamionom prepriječio promet prema Sloveniji odvezen je u čakovečku bolnicu gdje će se oporavljati od svega što mu se dogodilo.

Vlasnik kamiona je dostavio nekoliko ključeva, ali motor se ne da upaliti, odnosno pokrenuti, te će se najvjerojatnije s mosta maknuti uz pomoć drugog vozila (‘šlepanja’). Sam događaj izazvao je veliko zanimanje ovdašnjih žitelja i javnosti koja dijelom osuđuje, a dijelom razumije ‘potez očajnika’ koji je zbog ne dobivanja plaće došao u fokus pozornosti hrvatske i slovenske javnosti.

Kada smo već kod Mure, doznajemo kako još nije pronađen mladić koji je u petak, kako se pretpostavlja skočio u rijeku, kao što nisu niti pokopane niti nade da je negdje na životu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije