Veliki božićni koncert Miroslava Škore 19. prosinca u dvorani Mesapa

Bliži se kraj ove 2015. godine. Nakon svih nezaboravnih koncerata te zagarantirane zabave i dobrog provoda u velikoj dvorani Mesapa u Nedelišću, stiže nam, kako kažu, šećer na kraju, kralj hrvatske estrade – Miroslav Škoro u pratnji svog benda. Škoro će na velikom božićnom koncertu Međimurkama i Međimurcima zapjevati 19. prosinca.

Organizatori najavalju megaspektakl u kombinaciji vrhunskog koncerta i ove godine najvećeg plesnjaka Radija 1 gdje će nas tokom večeri uz dobru kapljicu za svaka usta zabavljati već dobro poznati Showtime band do ranih jutarnjih sati.

Poznavaoci ovog tipa zabave dobro su upoznati da je riječ o vrhunskom koncertu, jer hitovi Miroslava Škore su nadaleko poznati i bez njih ne može proći dobra fešta… Pjesme poput – Juliška, Garavušo garava, Ne dirajte mi ravnicu, Sve je ona meni, Golubica, Sude mi, Svetinja, Otvor ženo kapiju, Zadnja želja… garancija su dobrog provoda.

Ovo je događaj koji se nikako ne smije propustiti. Koncert koji prodire duboko u dušu. Koncert kojeg naša publika dugo nije vidjela u našim krajevima, pa vas pozivamo sve da zajedno uz Plesnjak Radija 1 završimo ovu 2015. u najboljem mogućem izdanju.

Vrata dvorane otvaraju se u 20 sati, a karte po cijeni od 30 kuna možete nabaviti u predprodaji ili na dan koncerta po 40 kuna.

Predprodajna mjesta:

Radio 1 – Čakovec
Caffe bar Jama – Mursko Središće
Caffe bar Fontana – Zebanec
Caffe bar Modena – Domašinec
Caffe bar Petica – Mala Subotica
Caffe bar Eden – Prelog
Restoran Lipa – Nedelišće
Caffe bar Alibi – Pušćine
Caffe bar Armarium – Varaždin
Pub Medina škrinja – Varaždin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije