FOTO: Čaroban Božić uz Udrugu žena Magnolija

>> FOTO: Čaroban Božić uz Udrugu žena Magnolija

Udruga žena ‘Magnolija’ unazad tri godine daruje djecu povodom božićnih blagdana. Sve je počelo na inicijativu predsjednice UŽ Magnolija Jagode Okreša i tajnice udruge Maje Okreša.

U samom početku započele su sa dvadesetero djece, a ove godine su darovale čak 170-ero djece, uključujući i 25-ero Roma polaznika male škole i razredne nastave, koji su se isticali svojom dobrotom, znanjem, dolascima na nastavu i dobrim ponašanjem. U Udruzi ističu da nisu u mogućnosti uključiti svu djecu iz Pribislavca, te ako su koga izostavili da im oproste. Naime, namjera je da se slijedeće godine daruje svako dijete.

Tako je u utorak, 22. prosinca 2015. godine u Društvenom domu u Pribislavcu, organiziran prigodni program i podjela darova. U prepunoj dvorani mališani su zajedno s roditeljima uživali u kazališnoj predstavi Pinkelaca ‘Vuk i tri prasice’, a potom u plesu i pjevanju malih KUD-ovaca Pribislavca.

Udruga Magnolija od srca zahvaljuju svim sponzorima koju su prepoznali ‘Čaroban Božić’, kao nešto dobro, te im i to omogućili realizirati. Međimurska županija je među prvima koja je to prepoznala te ih još više potaknula na rad, župnik Tomislav Kos, DVD Pribislavec, ŽOK- Kaštel, Sport za sve Pribislavec, Teniski klub Pribislavec, Ljekarna San, Podružnica umirovljenika Pribislavec, Trgovini za vas, Cvjećarnici Nola, Toplek Shopu, KUD-u Pribislavec, Kazališnoji družini Pinklec i njihovom dramskom studiju, te svim dobrim ljudima i donatorima koji su donirali novac. Također zahvalili su i načelnici Višnji Ivačić koja ih je bodrila i uvijek davala podršku.

Na kraju predsjednica Udruge žena Magnolija zahvaljuje članicama udruge koje su svoje slobodne vrijeme provodile pomažući, te je svima zaželjela ugodne blagdane, blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije