Stand-up komičar Vlatko Štampar nastupa 9. siječnja u Bistrou Time Out

Vlatko Štampar, poznati stand-up komičar, rodom iz Međimurja, nastupa u varaždinskoj Areni, točnije, u Bistrou Time Out u subotu, 9. siječnja s početkom u 20.30 sati.

Čakovečki komičar Vlatko Štampar karijeru je započeo na sada već kultnim open-mic večerima u zagrebačkom Purgeraju te se ubrzo pokazao kao miljenik publike.

Sudjelujući u formiranju stand-up scene Zagreba, Štampar prometnuo se u nezaobilazno ime stand-upa na ovim prostorima.

Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi.

Već godinama nasmijava posjetioce zagrebačkog Studija Smijeha, razotkrivajući pritom vlastito uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom.

Nakon sudjelovanja na brojnim projektima, Štampar je prošle godine odradio prvu samostalnu turneju sa svojim one man showom ‘Bratec je trd’.

Nastupao je u cijeloj regiji Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Mađarskoj – od klupskih nastupa, evenata, vjenčanja, do stand up festivala u Zagrebu, Ljubljani, Mariboru, Beogradu, Skoplju i Budvi.

Cijena ulaznice za nastup u Bistrou Time Out iznosi 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije