Udruga žena Pretetinec i dalje nastavlja svoja dobra djela

Izvršni odbor Udruge žena Pretetinec početkom 2016. godine u Područnu školu u Dunjkovcu dopremio je 60ak knjiga za školsku knjižnicu.

Rezultat je to suradnje članica Udruge i voditeljice PŠ Dunjkovec, učiteljice Višnje Špicar i njezinih kolega. Naime, prošlogodišnjim sajmom cvijeća namaknula su se sredstva za kupnju knjiga, a u samu akciju uključila se i Općina Nedelišće. Sada će gotovo stotinu učenika škole uživati u novim knjigama lektirne građe.

Suradnja Udruge i škole ovdje ne prestaje. Nakon što su inicirale asfaltiranje prometnice iza same škole te postavljanje javne rasvjete, koja uvelike pomaže učenicima putnicima dok se navečer vraćaju kućama, Udruga će na proljeće organizirati uređenje školskog dvorišta. Ideja i sredstva za izvedbu već postoje, sada se samo čeka lijepo i toplo vrijeme.

Ovo je ujedno i poziv svima koji se žele uključiti u aktivnosti koje provodi Udruga da se svakako jave na telefone 098 552 980 ili 091 552 1705 ili ih potraže u Društvenom domu u Pretetincu gdje svakoga tjedna održavaju svoje sastanke i radionice te provode svoje zamisli u djela, na vlastito i zadovoljstvo svih mještana Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije