FOTO: Davor Dretar – Drele došao se je pokloniti znanju i ljepoti Kalinki

>> FOTO: Davor Dretar – Drele došao se je pokloniti znanju i ljepoti Kalinki

U malom čakovečkom ugodnom kafiću Vogel, gdje svi znaju tvoje ime, na visokim stolcima 8. ožujka navečer sjedile su uglađene dame, sve jedna markantnija od druge.

Na stolovima cvijeće, čašice s ruskim nacionalnim pićem, a oko tih dama okupljeno mnoštvo s fotićima. Te je večeri u Voglu odzvanjala ruska riječ, pjesma… Bile su to članice Udruge Kalinka, ruskog govornog područja aktivne u Međimurju. Osim proslave Međunarodnog dana žena razlog za njihovo okupljanje bio je daleko je veći. Tu ćemo prekinuti priču jer je u jednom trenutku nastalo silno oduševljenje i pljesak.

U Vogel je ušao čovjek s povikom: – Zdrastvujte Kalinke! – pozdravio je i dodao:- Nisam niti sekundu zakasnil, onak kak sam vam i obećal. Zbog mjera recesije donio sam vam samo babušku – rekao je i svakoj Kalinki je ponaosob dao kušlec, a potom nazdravio po ruski. – S prazdnikom!

Prvi je gospodin te večeri postao Davor Dretar-Drele (50), hrvatski pjevač, televizijski i radijski voditelj danas zaposlen na RTL televiziji koja je “kriva” za sve ono što se je te večeri događalo. – Došao sam ovdje zbog sjajnog uspjeha do sada najbolje, najljepše, najseksiplinije i najuspješnije ekipe u povijesti kviza “5 na 5” naše TV kuće.

To ipak nije mala stvar jer smo snimilo gotovo pet stotina epizoda i u tako oštroj konkurenciji sjajnih ekipa biti najbolji nije jednostavno. Kao prvo došao sam se pokloniti ovom talentu, njihovoj ljepoti, a usput iskoristit činjenicu da je danas Dan žena pa možda koju uspijem i čipnuti za rit – rekao je u svom stilu, a samo za naš portal, voditelj spomenutog kviza.

O tome je li u tom naumu uspio ne znamo i manje je važno. Važnije je što su članice Kalinke proslavljale spomenuti uspjeh gledajući zajednički petu epizodu gdje su “pomele” svoje protivnike iz ekipe Banosovci, slovačke nacionalne manjine, u petoj pobjedi za redom, a što je Drele prokomentirao ponovo u svom stilu: – Prvo kviz, a onda striptiz!

Potom je na stol došla slavljenička torta s RTL-ovim obilježjima, upalile su se kamere, slavlju i oduševljenju nije bilo kraja tek njihova zahvala ekipi RTL za sve što su im priredili. Zaslužni su što je porasla njihova popularnost, za pregršt “mejlova”, SMS poruka, za brojne obožavatelje i to što će njihovo ime biti uklesano u povjesnicu kviza.

Epizode su snimane krajem rujna i početkom listopada. Fascinantnu ekipu sveznalica nam je predstavila njihova kapetanica Ekatarina Grickević, dodavši. – Tu je bio moj suprug Predrag Ružić, Svjetlana Marinov iz Zagreba je druga plavuša u ekipi i najseksi žena, potom Anželika Malekoci i najozbiljnija Natalija Horvat, rekla je u hodu jer je te večeri svima htjela stegnuti desnicu, svima se pohvaliti. Sjajila je od sreće… I to s pravom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije