VIDEO INTERVJU: ‘Grad bez tebe’ na domaćoj top listi MTV-a!

Krajem 2011. godine Hrvoje Krištofić «Žikac» okupio je novi autorski bend u Međimurju. Bend kasnije nazvan «Genova» ubrzo je počeo sa radom i stvaranjem, u suradnji s Dubravkom Fijačkom te Vjekoslavom Magdalenićem.

Postavu benda čine Hrvoje Krištofić i Gabriela Hrženjak kao vokali, Rok Mikec za crno-bijelim tipkama, Dino Blažeka na bas gitari, gitaristi Alen Horvat i Patrik Jambrošić te Nikola Mikulić na bubnjevima.

“GRAD BEZ TEBE” novi pjesma novi spot!

Ovo je priča o “ljubavi”, koja to zapravo nikad nije ni bila. Praznina, laž, uspomena. Fiktivna stvarnost, bez trunke realnosti, kao u nekakvoj videoigrici. Zapravo, igrali smo igru, a ostalo je sve na riječima i dobrom (poučnom) životnom iskustvu pretvorenom u pjesmu.

Za režiju i montažu zaslužan je Marko Dimić “Jimmy”, porinovac, redatelj filmova “Razarajući Afion”, “Trač – samo za tvoje uši”, “Kries 50:50”, “Sv. Patrik u Zagrebu”, DVD izdanja “Pun (kon) dom Sportova”, “Knjiga postanka” te tehnički direktor dobro poznatih hrvatskih sapunica “Ljubav u zaleđu”, “Ponos Ratkajevih”, “Urota” i “Obični ljudi” te mnogobrojnih spotova poznatih glazbenih izvođača (Hladno Pivo, Antonija Šola, Mladen Burnač, itd.).

Za kameru je zaslužan već dobro nam poznati Žan Novosel (Fotokolor Vidović) s kojim nam je ovo već peta suradnja.
Ovo je peti, a ujedno i najavni singl grupe Genova za njihov prvi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u mjesecu travnju pod etiketom Aquarius recordsa.

Genovina nova pjesma je na prijedlogu top liste ‪#‎domaćica‬ na MTV Adria/MTV Hrvatska/MTV Serbia. Pa Vas molimo, da glasate i omogućite im ulazak u TOP 20 te regionalne top liste! Glasovati možete OVDJE.

Povodom nove pjesme ‘GRAD BEZ TEBE’ napravili smo video intervju s Genovom, uživajte:

VIDEO INTERVJU: ‘Grad bez tebe’ na domaćoj top listi MTV-a!

Krajem 2011. godine Hrvoje Krištofić «Žikac» okupio je novi autorski bend u Međimurju«Genova»!Genovina nova pjesma je na prijedlogu top liste #domaćica na MTV Adria/MTV Hrvatska/MTV Serbia.Glasovati možete http://www.mtv.com.hr/top-liste/domacica, glasajte i omogućite im ulazak u TOP 20 te regionalne top liste! Povodom nove pjesme ‘GRAD BEZ TEBE’ napravili smo video intervju s Genovom, uživajte:

Posted by eMedjimurje on 5. travnja 2016

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije