Biramo najmaturantske razrede i poklanjamo dan u Accredo centru

>> Biramo najmaturantski razred i poklanjamo mu cijeli dan u Accredo centru

I ove godine birat ćemo najmaturatski razred i to u dvije županije i na dva medija. U Međimurskoj županiji medij koji provodi biranje za međimurski najmaturantski razred je eMedjimurje.hr, a u Varaždinskoj županiji za varaždinski najmaturantski razred glasanje će provoditi Varazdinski.hr.

Glasajte za najrazrede i pomognite im u osvajanju vrijednih nagrada

Putem Facebok profila oba medija glasat će se od petka 13. ili subote 14. svibnja, ovisno o pristiglim fotografijama i početku foto natječaja, pa sve do posljednjeg dana ‘norijade’ utorka 17. svibnja u ponoć. Proglašenje će biti u Disko klubu Šampion u Domašincu na mega šampionskom maturantskom partyu.

Ukoliko ste ove godine maturant iz međimurske ili varaždinske srednje škole, pobrinite da fotografija Vašeg razreda dospije u foto natječaj. Javite nam se ukoliko nemate organizirano fotografiranje na info@emedjimurje.hr ili info@varazdinski.hr.

I međimurski i varaždinski najmaturantski razred dobit će za prvu nagradu adrenalinski izlet u Accredo centar u Zasadbreg!

Adrenalinski izlet uključuje različite adrenalinske sadržaje kao što su zip line, streličarstvo, stijena za penjanje i još mnogo iznenađenje, a u ponudi imaju i vožnju quadovima, paintball… Sve vas to očekuju u Accredo centru u Zasadbregu.

Pored toga, Caffe bar Millenium najrazredima poklanja ulaznice za koncert Učiteljica u Disko klubu Šampion te ulaznice za koncert po izboru u Disko klubu Šampion Domašinec.

Pratite medije eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr te Facebook profile kako bi mogli glasati za svoje favorite i omogućiti im pobjedu i osvajanje nagrada!

Kako je u Accredo centru, pogledajte ukratko u galeriji u nastavku

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije