U subotu treća dječja biciklijada u Pretetincu

Udruga žena Pretetinec poziva sve roditelje i djecu da sudjeluju na trećoj dječjoj biciklijadi u Pretetincu koja će se održati u subotu, 30. srpnja 2016. godine s početkom u 16 sati na asfaltiranom igralištu Pretetincu.

Dječja biciklijada je natjecanje za djecu do 12 godina (završno 4. razred osnovne škole) s područja općine Nedelišće, gdje se natječu u 8 različitih kategorija: 1.) cure, 3. – 4.r.OŠ, staza s preprekama, 2.) dečki, 3. – 4.r.OŠ, staza s preprekama, 3.) cure, 1. – 2.r.OŠ, staza s preprekama, 4.) dečki, 1. – 2.r.OŠ, staza s preprekama, 5.) cure, predškolke, staza s preprekama,6.) dečki, predškolci, staza s preprekama, 7.) cure, mlađi od 5 godina, staza bez prepreka, 8.) dečki, mlađi od 5 godina, staza bez prepreka.

Za sve natjecatelje osigurana je okrjepa (pizza i sok), te priznanje o sudjelovanju, a najbolji u svakoj kategoriji (prva tri mjesta) dobit će priznanje i nagradu. Partneri u projektu su Vijeće mjesnog odbora Pretetinec kao supokrovitelj, Turistička zajednica Općine Nedelišće, Policijska uprava Međimurska i Zoran Kolac kao koordinator te glavni sudac.

Kotizacija po djetetu iznosi simboličnih 10 kuna, a prijave i uplate, kao i sve dodatne informacije za natjecanje mogu se izvršiti na brojeve mobitela 098 552 980 (Dijana) ili 091 552 1705 (Lidija).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije