FOTO: Dobrotvorni spust čamcima starim tokom rijeke Drave

Savez udruga za uključivanje djece rane i predškolske dobi s teškoćama u razvoju u odgojno obrazovni sustav Međimurske županije ‘Prvi korak’ Čakovec, u partnerstvu sa Zaštitarsko-ekološkom udrugom ‘Senjar’ – ZeuS i Paintball – rekreacijskim centrom ‘Pozoj’ iz Donje Dubrave, te uz potporu Općine Donji Vidovec i udruge ‘Vidovski zlatari’ iz Donjeg Vidovca u subotu, 24. rujna godine organizirali su dobrotvorni spust čamcima starim tokom rijeke Drave.

Cilj spusta je promicanje svijesti o važnosti rane integracije i inkluzije djece s teškoćama u razvoju uz podršku pomagača već u predškolskom odgoju te ukazivanja na važnost očuvanja rijeke Drave kao zlatnog zrnca netaknute prirode, bogate biološkom raznolikošću i turističkom atraktivnošću.

Spustu se priključilo više od sedamdeset ljubitelja Drave uz Petru Kovačić (potpredsjednica Skupštine MŽ) organizatoricu ove akcije, akciju su podržali i priključili se spustu Matija Posavec, župan Međimurske županije i potpredsjednik Skupštine MŽ Josip Grivec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije