FOTO: Dječji vrtić ‘Ribica’ proslavio 10. rođendan

U petak, 30. rujna 2016. mališani iz dječjeg vrtića ‘Ribica’ iz Žabnika, zajedno su sa svojim tetama, roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima, proslavili 10. rođendan vrtića. Pjesma i ples širili su se vrtićkim dvorištem, a samu svečanost svojim nastupom uveličale su Svetomartinske mažoretkinje, skupina minime, izvevši koreografiju sa štapom s kojom su na međunarodnom natjecanju osvojile prvo mjesto.

Veliko iznenađenje i veselje za mališane bili su animatori koji su različitim igrama i majstorijama zabavljali sve prisutne, a posebno djecu. Za kraj su im pripremili oslikavanje lica i poklone – balone u obliku cvjetića, mača, krune ili psića koje su dječica ponijela svojim kućama.

Ovom prigodom dječji vrtić ‘Ribica’ je ujedno obilježio Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Župnik župe Sveti Martin na Muri, vlč. Ivan Herceg blagoslovio je plodove jeseni, kruh i dječicu. Druženje se nastavilo na vrtićkom dvorištu i igralištu uz čašćenje pečenim kestenima i kolačima koje su ispekle vrijedne mame i bake.

Jesenskoj svečanosti i proslavi vrtićkog rođendana prisustvovao je načelnik općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec, predsjednik Općinskog vijeća Dražen Crnčec, te ravnatelj Osnovne škole Sveti Martin na Muri Tomislav Paljak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije