Druženje braniteljskih udruga iz Međimurske i Varaždinske županije

U petak, 14. listopada 2016.godine HVIDR-a Jug Čakovec organizirala je na HVIDRINOM centru u Gornjem Kurašancu druženje udruga proisteklih iz Domovinskog rata Međimurske i Varaždinske županije.

Druženju su se odazvali: dožupan Međiimurske županije Zoran Vidović, udruge Udruga Veterana 7 GB Puma na čelu sa predsjednikom udruge Robertom Pujom, Udruga SJP Roda Varaždinske županije na čelu sa njihovim tajnikom Ivom Loborcem koji je ujedno i tajnik ZB Gojko Šušak RH, Udruga DVDR Varaždinske županije na čelu sa predsjednikom Brankom Družinićem, Udruga DVDR Petrijanec na čelu sa predsjednikom Vladimirom Milavcem, Udruga branitelja liječenih od PTSP Međimurske županije na čelu s Božidarom Balogom, predsjednik Udruge HVIDR-a Prelog Miroslav Radmanović, predsjednik Zajednice branitelja Gojko Šušak Međimurske županije Slobodan Novak, vojni kapelan Varaždinske županije vlč. Ivan Horvat, donatori Udruge HVIDR-E Jug Čakovec: vlasnik radia 105 Selnica Ivan Mezga, vlasnik OPG-a Ivan Zver, vlasnik KOS-Transporti d.o.o.Varaždin Boris Kos, itd.

Udruga HVIDR-a Jug Čakovec već drugu godinu za redom organizira druženje za udruge proizašle iz Domovinskog rata iz naših županija u nadi kako će se nastaviti sa tom tradicijom. Druženje je proteklo u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

Udruga HVIDR-a Jug Čakovec želi da branitelji članovi naših udruga iz naše i Varaždinske županije nastave sa ovom tradicijom koju je pokrenuo predsjednik novoosnovane Udruge HVIDR-a Jug Čakovec Pavo Jazvić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije