Robert Grudić imenovan novim ravnateljem čakovečke bolnice

Upravno vijeće Županijske bolnice Čakovec na 10. sjednici održanoj 10. studenog 2016. godine, donijelo je odluku o izboru i imenovanju ravnatelja Županijske bolnice Čakovec.

– Novim ravnateljem imenovan je Robert Grudić, dr.med., spec. opće kir., subspec. ortopedije i traumatologije. Ova odluka dostavlja se na prethodnu suglasnost Ministru zdravstva i stupa na snagu danom dostave suglasnosti Ministra zdravstva Županijskoj bolnici Čakovec.

Stupanjem na snagu Odluke o imenovanju prestaje mandat vršitelja dužnosti ravnatelja Miroslava Horvata, dr.med. spec. interne medicine, subspec. pulmologije – piše u odluci koju potpisuje predsjednik Upravnog vijeća Županijske bolnice Čakovec Alen Kajmović, mag. paed. i soc.

Ugledni čakovečki traumatolog i kirurg Robert Grudić je pročelnik Službe kirurških djelatnosti ŽB Čakovec i nedavno se prema pisanju 24sata, našao među 25 najtraženijih hrvatskih doktora koji su najproduktivniji i najučinkovitiji. Što se političkog života tiče, Grudić je dugogodišnji član HDZ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije