FOTO: Humanitarna večer za Ivana Sabola iz Palovca

Već tradicionalno Puhački orkestar Općine Mala Subotica godinama priređuje ‘Limenu večer’, u restoranu Fortuna u Maloj Subotici. Limena večer je posvećena svim članovima orkestra i ljubiteljima limene glazbe. Prijašnjih godina je znalo biti veoma burno jer su uz domaćine dolazili i gosti poput puhača iz Limene glazbe Belica i Skandal benda pa bi se uz svirku i pjesmu zabavljalo do ranih jutarnjih sati.

Zabava ima tombolu i ples srca, a ove godine je imala i humanitarni karakter. Rukovodstvo je odlučilo da se sav prihod od ‘Plesa srca’ donira oboljelom Ivanu Sabolu iz Palovca. Novac će mu biti uplaćen na račun.

Za dobru zabavu pobrinula se grupa ‘Show time’. Ples srca je bio zamišljen tako da su parovi ispadali prilikom plesa, a zadnjih pet parova dobilio je i lijepe nagrade. Prva nagrada bile su dvije ulaznice za koncert Željka Joksimovića, a ukupno se prikupilo 1470 kuna.

Ovo je teška borba za malog Ivana i vjerujemo da će završiti pozitivno za njega, iako je veoma teška i rizična te postoji mnogo opasnosti. Nadajmo se samo da će Ivan pokazati snagu i izdržati operaciju koja je pred njim, kao i one koje su iza njega te da će njegov život biti spašen. Ivan se trenutno nalazi u Zagrebu u bolnici gdje njega i njegovu baku pripremaju za transplantaciju bubrega koja će se obaviti u talijanskoj Padovi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije