Klaunovi doktori posjetili djecu u Županijskoj bolnici Čakovec

Crveni nosovi nakon dvije godine ponovno su posjetili djecu na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Posjet Crvenih nosova omogućilo je Pučko otvoreno učilište Čakovec.

Pučko otvoreno učilište Čakovec primilo je najviše županijsko priznanje, nagradu Zrinski za 2015. godinu za velik doprinos u cjeloživotnom obrazovanju odraslih i poboljšanju obrazovne strukture stanovništva Međimurske županije te uspješno ostvarivanje poslovnih rezultata na tržištu rada. Uz priznanje, Učilište je primilo novčanu nagradu u iznosu 3.000,00 kuna koju je odlučilo donirati Crvenim nosovima.

‘Kako je Učilište neprofitna organizacija i svojim djelovanjem uvelike sudjeluje u promociji cjeloživotnog učenja, a organizirane mnogobrojne programe od dječje do umirovljeničke dobe, odučili smo navedeni iznos donirati.

Zajedničkim dogovorom djelatnika Učilišta odlučeno da se novčana nagrada dodijeli Crvenim nosovima za njihov predan rad. Odlučili smo da svojim posjetom razvesele mališane na Odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec te da im u ovo predblagdansko vrijeme zajedno podarimo osmjehe na njihova lica i uljepšamo bolničke dane’, izjavio je Mario Zamuda, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Čakovec.

Klaunovi doktori su s veseljem dočekani u čakovečkoj bolnici. Medicinsko osoblje javlja kako se i dan nakon posjeta Crvenih nosova na odjelu osjeća pozitiva i smijeh.

Crveni nosovi su ponosni što imaju podršku donatora, ali posebice medicinskog osoblja koje im otvara svoja vrata i omogućuje da šire smijeh, pozitivu i radost, kako među djecom na liječenju tako i njihovim roditeljima i medicinskim osobljem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije