Savjet mladih Općine Vratišinec darivao najpotrebitije obitelji

Savjet mladih Općine Vratišinec drugu je godinu za redom, točnije 11. prosinca u sklopu manifestacije ‘Advent v Općini Vratišinec’ održao svoju takozvanu ‘Čajanku s mještanima’ koja je i ove godine bila humanitarnog karaktera.

Zahvaljujući velikodušnim dobrovoljnim prilozima mještana, savjet mladih skupio je dovoljno novčanih sredstava za kupnju poklon paketa s osnovnim namjernicama i pomalo slatkiša za najpotrebitije obitelji s područja općine na prijedlog Socijalnog vijeća, Općine Vratišinec i samih članova.

S obzirom da se Savjet mladih zalaže za potrebe mladih, poklon paketi su bili podijeljeni ponajviše obiteljima s djecom. Tako je na području općine 30. prosinca poklon pakete povodom novogodišnjih blagdana primilo ukupno 5 obitelji.

– Izuzetno smo ponosni na svoj trud da nekome pomognemo, a pozitivne reakcije i znakovi zahvalnosti samih obitelji su nam samo poticaj da tako nastavimo i dalje. Na samom kraju, zahvaljujemo svima koji su dali svoj dobrovoljni prilog u sklopu čajanke i tako pomogli da obradujemo najpotrebitije, kažu mladi iz Vratišinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije