U Draškovcu humanitarni koncert ‘Prijatelji za Cenacolo…’

Udruga ‘Prijatelji svetog Roka’ i Mješoviti pjevački zbor Udruge pozivaju vas na božićni humanitarni koncert pod nazivom ‘Prijatelji za Cenacolo…’koji će se u subotu, 7. siječnja 2017. godine s početkom u 17 sati održati u Zavjetnoj crkvi svetog Roka u Draškovcu.

Na koncertu će nastupiti polaznici Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” Čakovec – Područnog odjela Donji Kraljevec, Zbor mladih “Sveti Lovro” iz Cirkovljana, sopranistica Samanta Grahovec i bariton Dominik Padarić iz Srednje glazbene škole u Varaždinu uz pratnju prof. Danijela Oto, Mješoviti pjevački zbor Župe “Presveto Trojstvo” iz Ludbrega, Ženska vokalna skupina “Stridonne” iz Štrigove, Klapa “Koprivnica” iz Koprivnice te domaćini, Mješoviti pjevački zbor Udruge “Prijatelji svetog Roka”.

Suorganizatori koncerta su Grad Prelog i Hrvatsko društvo skladatelja te stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS ZAMP). Sav prikupljeni dobrovoljni dar bit će namijenjen za potrebe Zajednice Cenacolo – Sveti Josip Radnik iz Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije