Traže djelatnika: Volite li životinje? Onda je ovo pravi posao za vas

Čakovečko Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec oglašava potrebu za djelatnikom na radno mjesto administratora te voditelja svih evidencija, odlazaka kod veterinara, odlazaka na štand, udomljavanja i slično na minimalno godinu i pol zbog zamjene (porodiljni dopust).

– Prvi i osnovni uvjet je da nema strah od životinja i da voli biti s njima. Važna je odgovornost i pouzdanost te velika volja za radom jer uvjeti nisu laki. Radi se svaki od 7 do 14 sati te po potrebi i duže, te svake subote od 7 do 13 osim subotama kad nema nikakvih drugih aktivnosti.

Plaća nije neka, ali je redovita i plaćeni su svi doprinosi. Taj posao ionako ne možemo platiti koliko on stvarno vrijedi jer nam je godišnji budžet vrlo nizak pa vam osnovni motiv treba biti velika ljubav prema životinjama, a ne isključivo plaća. Obavezna je vozačka dozvola B kategorije – naglašavaju u Skloništu.

Opis poslova: vođenje svih evidencija i dnevnika prema Pravilniku o skloništima, odlasci veterinaru, vođenje terapija za bolesne pse, oglašavanje i udomljavanje životinja, prihvat donacija i evidencije istih, ugošćavanje škola i vrtića te predavanja po školama i vrtićima, odlasci na štand te sudjelovanje u svim projektima koje organizira sklonište.

Poželjno je poznavanje njemačkog ili engleskog jezika, radno iskustvo u radu sa životinjama i obavezno je poznavanje rada na računalu.

Sve prijave uputite na email: info@prijatelji-zivotinja.org, a za sve informacije javite se 099 480 0640.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije