Turistička agencija Insula vodi vas na karneval u Rijeci 26. veljače

U ovo pokladno doba, nema ništa ljepšeg od sudjelovanja u karnevalskoj povorci riječkog karnevala, a turistička agencija Insula vodi vas upravo u centar zbivanja 26. veljače!

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Polazak autobusa iz Preloga planiran je u 5.35 sati (Srednja škola Prelog) i iz Čakovca u 6 sati (hotel Park).

Mogući je i polazak iz Varaždina i Zagreba uz prethodnu najavu.

Plan puta:

Vožnja Gorskim kotarom uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Rijeku oko 11,00 sati. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje karnevalskim događanjima.

Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18 sati. Očekivani povratak u Zagreb, Varaždin, Čakovec i Prelog je u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 135 kuna, a uključuje prijevoz autobusom prema programu putovanja, licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja, troškove organizacije i prodaje izleta i jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju.

Više informacija o izletu, kao i o drugim putovanjima možete pronaći u poslovnicama Insule u Čakovcu i Prelogu ili putem telefona i emaila.

Turistička agencija Insula
www.insula.hr

Prelog
Glavna 5 (preko puta srednje škole)
Tel: 040/637-555
prelog@insula.hr

Čakovec
Zrinsko Frankopanska 14 (Hotel Park)
Tel: 040/314-455
cakovec@insula.hr

Najnovije