PRIJAVITE SE na Zimski spust rijekom Dravom

Zimski spust rijekom Dravom uz slogan: ‘Naše rijeke, naše blago!’, koji će se održati u nedjelju, 19. veljače, 9 sati s okupljanjem kod prostorija kluba.

Kao što kaže i sam slogan ‘Naše rijeke, naše blago!’, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane prijatelje prirode i one željne novih avantura da nam se pridruže na već tradicionalnom, devetom po redu, Zimskom spustu kako bi zajedno poslali poruku za očuvanje i zaštitu prirode.

Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok je za sve one koji ne raspolažu istima organizator osigurao određeni broj čamaca i potrebne opreme.

Broj mjesta je ograničen stoga požurite s vašom prijavom.

Plan i program za sve sudionike je slijedeći:

Okupljanje sudionika je u 9 sati kod prostorija kluba (Izletište Drava/stari dravski bazeni), odakle se nakon podjele opreme oko 10 sati organiziranim prijevozom kreće prema Svibovcu Podravskom nakon čega slijedi spust rijekom Dravom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije