Studenti, AIESEC traži nove članove, prijave su u tijeku!

AIESEC, najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem pomaganja mladima u otkrivanju i razvijanju svojih potencijala, u potrazi je za novim članovima.

– Kroz rad u AIESEC-u, studenti dobivaju praktična i globalna iskustva. Praktično iskustvo stječu radeći u organizacijskom okruženju gdje pravljenje grešaka ne znači otkaz, nego način učenja i razvijanja – poručuju iz organizacije.

Globalno iskustvo stječe se radom na projektima preko kojih se komunicira s praktikantima iz cijeloga svijeta, dok postoji i mogućnost vlastitog odlaska u inozemstvo radi raznih konferencija, projekata ili prakse.

Zašto se prijaviti?

– Tijekom karijere u AIESEC-u studenti razvijaju organizacijske vještine u svakom smislu, rade u timovima, sklapaju partnerstva, provode projekte, razvijaju prodajne i pregovaračke vještine, surađuju s ljudima iz cijelog svijeta (i Hrvatske), usavršavaju engleski jezik te stječu brojne druge poželjne kompetencije.

Osim toga, nerijetko su uključena razna putovanja po cijeloj Hrvatskoj (i šire) na razne konferencije, forume i sastanke gdje se upozna i surađuje s puno drugih mladih ljudi.

Studenti na taj način mogu naučiti razvijati profesionalne odnose s poduzećima i javnošću, a mogu dobiti i iskustva u operativnim poslovima te razvijati prezentacijske i liderske vještine.

Ako želite doživjeti nova iskustva, stvoriti mrežu poznanstava i postati kompetentniji, traženiji i otvoreniji odlično je vrijeme da nam se pridružite!

Prijaviti se možete putem poveznice na obrazac za prijavu, Facebook stranice ili kontaktiranjemi mail adrese aiesec.va@gmail.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije