PREDSTAVLJENA KNJIGA Vladimira Mihaljevića Kantora

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u utorak (jučer) je priredila lijepi kulturni događaj i priredbu na kojoj je predstavljena knjiga ‘Čudesna Kanconijer I.’ međimurskog pjesnika, profesora, orguljaša, glazbenika i kantautora Vladimira Mihaljevića Kantora.

Nakon što je Mihaljević, kratko opisao motive i sadržaj svoje prve zbirke ljubavne poezije, nekoliko pjesama pročitala je domaća učiteljica Anđelka Klemenčić. Upravo je Anđelka svojom snalažljivošću, saznanjima i poetičnosti ovu priredbu učinila živom i zanimljivom.

Mihaljević je na klavijaturama izveo nekoliko tradicionalnih međimurskih popevki, koje je s njime pjevala i publika. A jedino je publika to čega je nedostajalo. Svega 16 ljudi u gledalištu uistinu je malo, poglavito za sredinu kakva je Sveti Martin na Muri.

Na kraju večeri, djelatnica svetomartinske Turističke zajednice Klaudija Srša, zahvalila je Vladimiru, Anđelki i publici, te sve zadržala na kratkom domjenku tijekom kojeg se još zapjevalo, onako ‘po martinski’. A Mihaljević je najavio svoje nove projekte, knjigu i nosač zvuka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije