INSTRUMENTAL Ovako zvuči Jacquesova pjesma za Eurosong

Instrumentalna verzija pjesme ‘My Friend’ kojom će Jacques Houdek u svibnju predstavljati Hrvatsku na 62. Eurosongupredstavljena je danas u podne.

Publika je pokazala veliko zanimanje za pjesmu i odlično prihvatila uradak. Pjevaču je ovo sedmi pokušaj, ovoga puta uspješan, da se plasira na popularno glazbeno natjecanje koje se ove godine održava u Ukrajini. – Dojmljivo, ponosno, himnično, pobjedonosno, životno – pet je riječi s kojima je Jacquesa opisao pjesmu za HRT.

– Naši su vrhunski glazbenici, Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu, svojom virtuoznom izvedbom uspjeli dočarati poruku pjesme i viziju koju smo kolege Siniša Reljić, Tony Malm i ja imali pišući glazbu pa slušatelj to može doživjeti i u ovome sjajnom instrumentalu ne čuvši ni stiha. Melodijom nas vodi kroz životne uspone i padove kroz koje svi prolazimo unatoč različitosti. Život je čudo i život pobjeđuje – kazao je glazbenik.

Pjesma “My Friend” moći će se prvi puta poslušati sutra u 14 sati na u glazbenoj emisiji Svijet diskografije Zlatka Turkalja – Turkija na Drugome programu Hrvatskog radija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije