NIKAD NIJE KASNO Mirjani je uz glazbu velika ljubav i sport

Novi RTL-ov glazbeni show ‘Nikad nije kasno’ emitira se u programu RTL-a nedjeljom u 20 sati, a voditeljsku palicu drže dva ponajveća imena domaće glazbene scene – Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole!

U showu “Nikad nije kasno” za titulu najboljeg borit će se 36 kandidata starijih od 45 godina, a svima njima cilj je impresionirati stalnog člana žirija, Tončija Huljića. Karizmatični kompozitor i glazbenik u svakoj će emisiji imati pomoć dva člana žirija koji dolaze iz raznih društvenih sfera i svi oni traže samo jedno – novu glazbenu zvijezdu koja će pokazati kako za ostvarivanje snova uistinu nikad nije kasno.

U šestoj emisiji koju možete gledati u nedjelju, 5. ožujka nastupit će i jedna Međimurka. Mirjana Hudin je 57-godišnjakinja iz Pribislavca, a radi kao prodajni savjetnik u jednoj osiguravajućoj kući.

Aktivno se bavi odbojkom, a članica je udruge “Sport za sve” te ribičkog društva “Sunčanica”. Majka je dvoje djece, oduvijek pjevuši, a pjevala je i prateće vokale na nekim međimurskim narodnim pjesmama. Podržimo Mirjanu sa željom da prođe u idući krug.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije