VIDEO Međimurka Mirjana Hudin prošla dalje u emisiji ‘Nikad nije kasno’

Večeras smo na RTL-u gledali šestu emisiju glazbeno-natjecateljskog showa ‘Nikad nije kasno’. Žiri u sastavu Tonči Huljić, Anđa Marić i Ivan Zak odlučili su da iz šeste emisije dalje ide Darko Cerniar koji je otpjevao pjesmu ‘Ne more mi bit’ i dokazao da mu klapsko pjevanje odlično leži.

U novi krug natjecanja ide i Dragan Potpara koji se također predstavio klapskom pjesmom – ‘Ne diraj moju ljubav’. Kako je Tonči rekao, riječ je o jednoj od najljepših klapskih pjesama. I roker Vladimir Matica je prošao dalje zapalivši publiku pjesmom ‘I want to break free’, a Anđa Marić je bila posebno oduševljena njegovom izvedbom i energijom. Jedina dama koja je večeras osigurala daljnju borbu je Međimurka Mira Hudin koja je otpjevala ‘Podmoskovske večeri’.

Mirjana Hudin je 57-godišnjakinja iz Pribislavca, a radi kao prodajni savjetnik u jednoj osiguravajućoj kući. Aktivno se bavi odbojkom, a članica je udruge “Sport za sve” te ribičkog društva “Sunčanica”. Majka je dvoje djece, oduvijek pjevuši, a pjevala je i prateće vokale na nekim međimurskim narodnim pjesmama.

Večerašnja emisija tako je dala posljednjih četvero natjecatelja koji će se od sljedeće nedjelje natjecati u duelima. Njih 24 pokušat će impresionirati žiri, ali samo jedan će biti pobjednik!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije