Vijesti / Društvo
Društvo
IZNIMAN USPJEH Tin Sanjković državni je prvak u latino-američkim plesovima!

IZNIMAN USPJEH Tin Sanjković državni je prvak u latino-američkim plesovima!

U subotu je u Osijeku održano Prvenstvo Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima. Na Prvenstvu je učestvovalo ukupno 73 sportskih plesnih parova iz 13 klubova raspoređenih u različite starosne kategorije od mlađih osnovaca, pa sve do veterana.

U najjačoj i najatraktivnijoj kategoriji, onoj odraslih, pobjedu, a time i naslov prvaka Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima za 2017. godinu osvojili su Tin Sanjković iz Pribislavca i njegova plesna partnerica Anna Ilina iz Moskve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su svojom izvedbom oduševili kako suce, tako i osječku publiku i postali najmlađi sportski plesni par u povijesti Republike Hrvatske koji je osvojio naslov državnih prvaka.

Uspjeh je time veći ako se zna da su Tin i Anna zajedno počeli plesati tek sredinom siječnja ove godine te su za dva mjeseca pored naslova prvaka uspjeli osvojiti i 3. mjesto na međunarodnom turniru na Malti.

Oboje trenutno žive i treniraju na relaciji Ljubljana – Moskva, te uz svakodnevno višesatno treniranje uspjevaju izvršavati i svoje studentske obaveze.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!