NOVI Upravni i Nadzorni odbor Društva osoba s tjelesnim invaliditetom

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije održalo je Izbornu Skupštinu Društva 11. ožujka 2017. godine.

Nakon predloženog i prihvaćenog dnevnog reda, Predsjednica Društva istaknula je i podsjetila na najznačajnije događaje i projekte koji su se provodili u ove 4 godine.

Istaknula je dodjelu nagrade Zrinski, proslavu 30 godina postojanja i rad, osnivanje društvenog poduzeća pod nazivom ‘Naš izvor’ s ciljem zapošljavanja osoba s invaliditetom, Društvo je započelo s provedbom prvog projekta ‘Suradnjom do novih mogućnosti’, promijenilo je naziv u današnji naziv ‘Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije’, zahvaljujući donacijama šire javnosti prikupili su dovoljno sredstava za kupnju kombi vozila prilagođenog za osobe s invaliditetom…

Predsjednica je posebno istaknula kako je stvorena jedna prepoznatljiva udruga ne samo na području Međimurske županije već na cijelom području RH. Udruga je pomlađena s mladim kvalitetnim i stručnim ljudima željnim novih izazova, a to garantira još veći razvoj i kvalitetu pružanja socijalnih i drugih usluga.

Nakon iznošenja izvještaja rada za proteklu godinu izabran je novi Upravni i Nadzorni odbor Društva za sljedeće četiri godine.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Miljenka Radović, Marijan Vugrinčić, Dušanka Sačer-Starčević, Vladimir Horvat, i Rajka Železnjak, Anica Jambrošić i Klaudija Kozol. Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Zdravko Soldo, Hrvoje Ivaniš i Monika Patafta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije