Vijesti / Društvo
Društvo
KIČ ČAKOVEC Radionice za roditelje 'Roditelji, gdje ste?'

KIČ ČAKOVEC Radionice za roditelje 'Roditelji, gdje ste?'

Drage majke i očevi, pozivamo vas da se uključite u malu psihološku školu roditeljstva 'Roditelji, gdje ste?' koja traje samo deset tjedana, besplatna je i neobavezna, namijenjena podjednako svim roditeljima bez obzira na dob djeteta.

Ne brinite, nije teško kao u školama u koje šaljete svoju djecu, ovdje je poduka začinjena razgovorom, zabavnim primjerima, psihološkim igrama i simulacijama odgojnih situacija, nema ispitivanja i ocjena, možete pasivno promatrati, drijemati, u tišini se igrati mobitelima… sve što djeca mogu samo sanjati!

Ovaj autorski projekt podrške roditeljstvu osmišljen je tako da obrađuje različite teme iz psihologije koje su važne za razvoj ličnosti i duševno zdravlje pojedinca. U deset psiholoških radionica sažete su osnovne informacije o tome što je važno za stvaranje i održavanje stabilne ličnosti te kontinuiranog psihičkog razvoja djece i roditelja u uzajamnom odnosu, onako kako je to u svojoj dugogodišnjoj praksi prepoznala i za ovaj program priredila klinička psihologinja Jelena Klinčević.

Psihološke radionice za roditelje održavat će se od 19. travnja do 21. lipnja 2017. godine u Knjižnici „Nikola Zrinski“ u Čakovcu, srijedom od 17.30 do 19.00 sati. Program je besplatan za sve zainteresirane roditelje, bez prethodne predbilježbe i bez obaveze kontinuiranog pohađanja.

19. travanj BITI RODITELJ
26. travanj BITI DIJETE
03. svibanj ZADOVOLJAVATI POTREBE
10. svibanj UVAŽAVATI I NJEGOVATI EMOCIJE
17. svibanj NOSITI SE SA STRESOM
24. svibanj PRORADITI TRAUME
31. svibanj KONTROLIRATI AGRESIVNOST
07. lipanj RJEŠAVATI PROBLEME U ODGOJU
14. lipanj USPOSTAVITI GRANICE I DISCIPLINU
21. lipanj USPJEŠNO RASTI ZAJEDNO

Program je ostvaren uz financijsku podršku Grada Čakovca, Grad Čakovec prijatelj djece.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!